Областната структура на ГЕРБ в Хасково се събра в понеделник вечер

...
Областната структура на ГЕРБ в Хасково се събра в понеделник вечер
Коментари Харесай

Добрев просълзен в Хасково: Не съм влязъл в политиката от задната седалка на един мотор

Областната структура на ГЕРБ в Хасково се събра в понеделник вечер в поддръжка на подалия оставка поради шуробаджанашката спекулация Делян Добрев.

Събранието бе свикано персонално от втория човек в партията Цветан Цветанов, който дава отговор за локалните клубове на ГЕРБ. Това стана, откакто преди този момент, в продължение на два дни, локалните организации като по команда изпращаха заявления в поддръжка на депутата Добрев.

" Деляне, бъди мощен. Ще успеем с тази мощна поддръжка ", сподели Цветанов пред цялостната зала.

„ Ние сме мощен тим, тъй като работим за жителите, тъй като политиките, които вършим, доближават до всеки от човек. Затова нямаме от какво да се срамим. Единственото, за което аз се срамя, е че подкрепихме Добри Беливанов за кмет на Хасково . Този човек няма място в ГЕРБ ”, съобщи още заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, представен от партийния пресцентър.



Цветанов отсече, че кметът, който към този момент не е подал оставка, бил зависим на непознати ползи и " ние би трябвало да им се противопоставим ". Зам.-председателят отбрани Добрев, който бил човек със познания и хрумвания в полза на хората. 

”Деляне, аз съм ти другар и ще победим! ”, даде обещание Цветанов.

Добрев също взе думата и през сълзи сподели, че съпартийците и поддръжниците му са го трогнали с поддръжката си. " Но разберете ме, извънредно тежко е за мен, който не съм влезнал в политиката „ от задната седалка на един мотор ”, а съм извървял почтено своя път с работата си, да слушам всяка вечер в новините какъв лъжец съм. Всичко това ме омерзи и коства прекомерно скъпо на моето семейство ” , каза той.



Днес Добрев ще подава оставката си като народен представител. ОТ ГЕРБ напомнят, че решението за неговото освобождение е ръцете на народните представители и в изпълнителната комисия на ГЕРБ. Очаква се депутатите да не поддържат оставката му в символ на взаимност.

Няколко души от " дрийм тийма " на Добрев в Хасково към този момент хвърлиха оставки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР